test

Testing and training area

Moderator: phpBB2 - Administrators

Flexy Wheeler
Posts: 256
Joined: Fri Jan 09, 2004 10:25 pm

test

Postby GreenJPTJ » Sun Aug 05, 2007 7:08 pm

Does anyone else get an upload error when trying to attach pictures? I cant get anything to load. Any tips?

Jon

Forum Moderator
User avatar
Posts: 1605
Joined: Wed Jan 07, 2004 8:22 pm
Location: 1550 miles East of Moab

Postby broncomarc » Mon Aug 06, 2007 11:00 pm

It should be working.. At what point does it give you the error?

Maybe you're posting pics that are too big. Have you tried reducing them?
Attachments
1.jpg
1.jpg (72.14 KiB) Viewed 5922 times
- Marc Reiter
1973 Bronco - http://www.broncomarc.com/bronco/

|_________
| /| ,[_____],
|¯¯¯L O-====-O
()_)¯()_) ¯¯¯¯¯ )_)

Flexy Wheeler
Posts: 256
Joined: Fri Jan 09, 2004 10:25 pm

Postby GreenJPTJ » Tue Aug 07, 2007 3:38 pm

I hit browse. Select a .jpg. Put jeep in the comment field and hit add attachment. It thinks for a minute and says Upload error.

No, I have not tried to reduced the pics as I don't know how big the currently are. I also don't know how to reduce them. I don't have any trouble attaching them to emails.

Jon

Master Wheeler
User avatar
Posts: 617
Joined: Wed Jan 14, 2004 5:39 pm
Location: Lebanon, OH

Postby spaulman » Tue Aug 07, 2007 4:00 pm

I usually just post them to photobucket and then link there from here.
Scott Paulman
Lebanon, OH

46 CJ2A #18172
96 XJ Sport
13 JK Unlimited Rubi

Flexy Wheeler
Posts: 256
Joined: Fri Jan 09, 2004 10:25 pm

Postby GreenJPTJ » Sat Aug 11, 2007 10:47 pm

Jeep
Image

Return to Area 51 / Student Wheelers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest