wierd 4.0 issue

Discuss Upgrades and Fixes

Moderator: phpBB2 - Administrators

Flexy Wheeler
Posts: 285
Joined: Tue Mar 30, 2004 8:59 pm
Location: holy Toledo! and columbus if i'm lucky

wierd 4.0 issue

Postby f3maf » Tue Apr 08, 2008 10:29 pm

hey, have not talked to you guys in a long time, howpe all is well.
I have a buddy with a 00 xj 4.0 auto and if you park it on a hill, even a slight, hardly reconizable hill, pointing up or down, when you start it back up it acts flooded, will stall even. you have to pump the pedal to get it to blow out, and rev upt, and it even backfires., any ideas???
the hill thing is what is confusing me. on flat it is perfectly fine. and once you have it running good its fine on hills.
thanks
michael
currently corrola'd

Master Wheeler
User avatar
Posts: 617
Joined: Wed Jan 14, 2004 5:39 pm
Location: Lebanon, OH

Postby spaulman » Tue Apr 08, 2008 10:31 pm

Does it do it when starting up cold?
Scott Paulman
Lebanon, OH

46 CJ2A #18172
96 XJ Sport
13 JK Unlimited Rubi

Flexy Wheeler
Posts: 285
Joined: Tue Mar 30, 2004 8:59 pm
Location: holy Toledo! and columbus if i'm lucky

Postby f3maf » Tue Apr 08, 2008 10:34 pm

cold or warm both, the unlevel parking is the only thing I can find, but its worse I think when its warm. you can drive it park it, and start it back up in 3 min and it does it.
currently corrola'd

Flexy Wheeler
User avatar
Posts: 281
Joined: Thu Jan 08, 2004 10:58 pm
Location: somewere in the US

Postby MY87redYJ » Wed Apr 09, 2008 7:07 pm

maybe in the timing. mine is like that
its on the road finally only 2 1/2 years later. (note to self before doing work make sure you have the time to do it.)

Return to Tech Info

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests